Danny van Schoten - Layla


Dit keer is het een Zomers nummer dat als titel heeft gekregen “Layla”, een gipsy achtig nummer dat je meeneemt naar de zomer. Het is het ultieme nummer om mee te zingen en op te dansen. De bijpassende clip is opgenomen op het kamp in Hattem en weet het sfeertje zeker te benadrukken. Layla is de opvolger van “Ik ben een kind van jou”. 

De single is wederom uitgebracht onder het Label Bling Music van Henk Damen. “Layla” is de viijfde single van deze zanger, die in het dagelijks leven een eigen schoonmaakbedrijf runt. In november 2022 kwam zijn eerste single uit “Ik leef mijn leven zoals ik wil” en sinds die tijd gaat het Danny van Schoten alleen maar voor de wind. Hij treedt regelmatig op en dat vindt hij alleen maar leuk om te doen. Ruim twee jaar geleden besloot hij met zijn passie muziek echt wat te gaan doen. 

Henk Damen kwam op zijn pad en een mooie samenwerking werd gelegd. Vanaf kinds af aan stond Danny van Schoten al met de microfoon in zijn hand en jaren later kwamen de eerste optredens op feesten en partijen. Danny van Schoten is maar wat trots op “Layla”. “Als je het nummer hoort hoef je er alleen maar zon, zeen en strand bij te denken en een heerlijke cocktail, dan gaan het helemaal goed komen”.

Quelle: Bling Music B.v
Label: © Bling Music B.v