Aron Michaels - It's Allright With Me - Sunflower Promotion

PROMO NEWS

Post Top Ad

Responsive Ads Here

Post Top Ad

Responsive Ads Here

7.07.2024

Aron Michaels - It's Allright With Me


De in Brabant wonende Aron Michaels werd als Michael Saedt op 8 maart 1965 geboren te Nijmegen. Aron begon zijn zangcarrière in Dordrecht. Na veel aandringen van vrienden besloot hij om, voor de gein, een nummertje van Elvis te gaan zingen. Het publiek reageerde heel verrast en positief. Aron besloot om met plaatselijke talentenjachten mee te gaan doen. Zijn eerste talentenjacht was in Rotterdam, waar hij elke donderdag avond te vinden was. 

Daar zong hij verscheidene nummers en was daar al snel een graag geziene gast en werd uitgenodigd om met een talentenjacht mee te doen. Hij kreeg de smaak te pakken en schreef zich bij iedere talentenjacht in die hij maar kon vinden en ging op een gegeven moment alleen nog maar met de 1ste prijzen naar huis. Dat was voor hem het startsein om te proberen van zijn hobby zijn werk te maken. Hij werd door verscheidene programma’s uitgenodigd (Winkel van Sinkel, CallTV, Hart voor  muziek, Op naar de Top festival). Ook optredens in de Rai en Ahoy kan hij op zijn CV bijschrijven. 

Hij startte een samenwerking met een manager van Muijs-Entertainment Services en had al snel een volle agenda door heel Nederland en België. Hij had nu nog 1 wens! Een eigen nummer. Dit liet, door gezondheidsredenen, een paar jaar op zich wachten. 

In 2010 kwam hij in contact met voormalig leadzanger/gitarist Martin van Gent (New Four) en in datzelfde jaar kwam het eerste eigen nummer van Aron Michaels uit. Een lekker vlot Nederlands nummer met de titel “FOTO AAN DE WAND”. Daar werd ook een clip van gemaakt die geruime tijd bij TV-Oranje te zien is geweest. Het tweede nummer “Ik mis je steeds meer” volgde al snel. Ook hier werd de clip ruim uitgezonden op TV-Oranje. Daarna werd het weer stil rondom Aron, tot hij in 2018 zijn volgende nummer uitbracht, i.s.m. Dutch Music Artist, “De zon zal voor jou schijnen”. 

Aron, van kleins af aan al een gigantische Elvis fan, wilde liever Engelstalig gaan zingen. Tijdens zijn (Country) optredens zong hij veel nummers van Elvis, Alan Jackson en Garth Brooks. Dat was het genre waar hij in verder wilde en in 2023 kwam hij in contact met Componist Tim Hemme, Hilde Vos (countryzangeres en tekstschrijfster) en Frans Vollink (studio het Atelier) en het eerste countrynummer van Aron was geboren. Een heerlijk uptempo nummer “My Sweet Girl”. Deze mensen zijn ook actief bezig geweest met zijn nieuwste nummer “It’s Allright with me”. Dit nummer is een tribute aan zijn favoriete artiest Elvis Presley.

Quelle: Annerike van de Straat

Post Top Ad

Responsive Ads Here