Feestzanger Rene - De Vrolijke Vlaamse Vagebonden - Sunflower Promotion

PROMO NEWS

Post Top Ad

Responsive Ads Here

Post Top Ad

Responsive Ads Here

9.09.2024

Feestzanger Rene - De Vrolijke Vlaamse Vagebonden


Met deze nieuwe single brengt Feestzanger Rene een ode aan de Vlaamse zangers.

Zijn populariteit groeit daar nog steeds ontzettend en is een graag geziene gast bij vele radiozenders, waar hij regelmatig een bezoek brengt voor interviews en optredens. Rene verteld daar zelf het volgende over: “Om in Belgie te mogen zijn en optreden voelt als vroeger, België is het Nederland van 30 á 40 jaar geleden wat gemoedelijkheid betreft. 

De lokale radiozenders zijn als een vereniging met een warme familieband en heb er zelfs een film over gemaakt wat terug te vinden is op Youtube”, sta ook op enkele verzamel cd’s met bekende en Vlaamse zangers, want cd’s worden er nog steeds volop verkocht. Antwerpen is tevens mijn favoriete stad en de heerlijke belgische biertjes daar kan ik volop van genieten”, dus hoop nog lang en veel in Belgie te komen om de mensen te mogen vermaken”.

Natuurlijk staat deze nieuwe single “De vrolijke Vlaamse vagebonden” ook op alle downloadkanalen zoals Spotify etc en op de socials van Feestzanger René alias “De Zingende Glazenwasser” zoals hij in de volksmond wordt genoemd.

Quelle: Artiesten Promotie


Post Top Ad

Responsive Ads Here