Patrick van der Worp - Kom In Mijn Armen - Sunflower Promotion

PROMO NEWS

Post Top Ad

Responsive Ads Here

Post Top Ad

Responsive Ads Here

9.05.2024

Patrick van der Worp - Kom In Mijn Armen

 


Patrick van de Worp is geboren op 4 juni 1981 te Rotterdam. Het muzikale zat er bij Patrick al vroeg in, want op 4-jarige leeftijd zong hij al mee op de vrolijke klanken van het nummer 'Ik verscheurde je foto' van Koos Alberts. Na Patricks tienerjaren begon zijn muzikale carrière pas echt toen hij contact zocht met Martin Dams en de vraag stelde of hij wat voor Patrick kon betekenen? Het balletje ging hierna snel rollen en zo stond Patrick 7 maal in het Polman stadion, thuishaven van voetbalclub Heracles Almelo. 

Het duurde even voor Patrick zijn eerste single uitkwam, maar in 2009 was het dan zover: Als ik het gisteren geweten had werd meteen aardig opgepakt door onze zuiderburen. De opvolger in 2010 Echte liefde... Jouw stem was de volgende single van Patrick van de Worp. Erna volgde er een samenwerking met Frank van Etten. Wat resulteerde in een album... Erna leerde Patrick Roy Otters kennen en menig single heeft uitgebracht. Eind 2022 sloeg het noodlot toe voor Patrick. 

Na het overlijden van zijn moeder volgde 2 weken later de diagnose longkanker bij hem. Er zou voor hem een lang traject volgen van Chemo bestralingen en immunotherapie In het begin van zijn traject schreef Patrick het gevoelige Leef toch je droom. Nu, anderhalf jaar later, is Patrick terug! Sterker dan ooit! Op vrijdag 6 september 2024 luidt zijn comeback in met het prachtige uptempo ballad: Kom In Mijn Armen.

Quelle: Annerike van de Straat
Label: © ANRO Productions VOF

Post Top Ad

Responsive Ads Here