Portland Rider - Body Heart Soul - Sunflower Promotion

PROMO NEWS

Post Top Ad

Responsive Ads Here

Post Top Ad

Responsive Ads Here

9.03.2024

Portland Rider - Body Heart Soul


De bandleden van Portland Rider zijn doorgewinterde muzikanten en kennen elkaar van vorige bands waar zij in speelden. In vorige settings speelden ze op tal van poppodia en festivals. Gitarist en componist Rick, die vanaf 2007 ook onder naam Portland Rider solo optrad, startte de nieuwe band. De bandleden besloten de naam Portland Rider ook als bandnaam te gaan gebruiken.

Als band zijn ze in 2020 gestart. Aanvankelijk met gastzangeres Angelique en met nummers op afstand opnemen in verband met de Coronatijd.

Na de Corona: In het voorjaar van 2023 volgde de echte start. De doorstart met de huidige samenstelling. Inmiddels speelt Portland Rider regelmatig op poppodia, muziekcafe’s, (indoor) festivals en soms bij lokale radiostations.

Ze houden ervan om lekker Live te vlammen. Graag willen ze exposure krijgen om op “de kaart” te komen. Doel is zoveel mogelijk live spelen. Hun droom is dat uiteindelijk zoveel mogelijk mensen hun muziek gaan beluisteren. Daar hebben ze al een goed begin mee gemaakt, want hun nummers worden regelmatig op lokale radiostations gedraaid. In Nederland, maar ook in Engeland, Duitsland, Verenigde Staten, Canada en Australië. Berichten daarover staan op hun Facebookpagina.

Quelle: Artiesten Promotie

Post Top Ad

Responsive Ads Here