Celine Rae - Whatever It Is - Sunflower Promotion

PROMO NEWS

Post Top Ad

Responsive Ads Here

Post Top Ad

Responsive Ads Here

4.10.24

Celine Rae - Whatever It Is


Celine Rae is een veelbelovende singersongwriter die bekend staat om haar persoonlijke, eerlijke toch dansbare nummers. Ze deelt wekelijks covers op TikTok en Instagram en kreeg daarmee de aandacht van artiesten zoals Kris Kross Amsterdam, Sam Feldt, Tate McRae en Scandinavische popster Julie Bergan. Haar muziek raakt, inspireert en laat zien dat kwetsbaarheid en kracht hand in hand kunnen gaan. Met "Whatever It Is" bevestigt Celine Rae haar positie als een van de meest interessante opkomende artiesten in de pop- en dancemuziek.

Vandaag lanceert Celine Rae haar nieuwste single "Whatever It Is," een energieke track die de luisteraar meeneemt op een reis van persoonlijke groei en zelfontdekking. Het nummer gaat over het herkennen van je gevoelens en het verlangen om verder te gaan, los van wat je tegenhoudt. De single is een uitnodiging om te ontdekken wat je écht nodig hebt om verder te komen en biedt een positieve boodschap van persoonlijke kracht. Rae hoopt dat luisteraars zich geïnspireerd voelen om hun eigen pad te volgen en ruimte te maken voor groei. 

Met haar krachtige vocalen, zomerse dancebeat en een catchy melodie, is "Whatever It Is" een uplifting track die perfect aansluit bij een nieuwe fase van zelfvertrouwen. De productie is gedaan door Kayne Wild en de publishing wordt verzorgd door CTM Entertainment. "Whatever It Is" is nu beschikbaar op alle streamingplatformen. Met de release van "Whatever It Is" laat Celine Rae opnieuw zien dat ze een veelbelovende naam is in de pop- en dancemuziek.

Quelle: Showbizzinfo NL - Geert Hakze
Label: © CTM Music

Post Top Ad

Responsive Ads Here