Femke De Wolf - Dans Met Mij - Sunflower Promotion

PROMO NEWS

Post Top Ad

Responsive Ads Here

Post Top Ad

Responsive Ads Here

3.10.24

Femke De Wolf - Dans Met Mij


Femke de Wolf is zangeres, liedjesschrijver en verhalenverteller. Ze werkt aan een Nederlandstalig album met eerlijke, uit het leven gegrepen, sferische popsongs.  Femke werd in juni 1985 geboren in Tholen, waar ze ook opgroeide. Ze was in haar kinderen tienertijd altijd bezig met muziek. Zingen, liedjes schrijven, gitaar spelen, dansen; er bestond niets mooiers. Maar nadat ze op haar 18e werd afgewezen voor de Rock Academy in Tilburg begroef ze al haar muzikale dromen. 

Ze studeerde theologie en werkte jaren als jeugdwerker.  Totdat ze rond haar dertigste besefte dat haar werk haar niet het zielsgeluk bracht dat ze als kind en tiener had ervaren wanneer ze muziek maakte. De dromen die ze had begraven begonnen zich aan haar op te dringen… Totdat ze niet anders kon dan rigoureus het roer omgooien. Ze begon onder begeleiding van musicalactrice Linda Wagenmakers aan   een eigen one woman show te werken. 

Dit werd ‘Gewoon Fem’: een voorstelling vol persoonlijke verhalen en zelfgeschreven liedjes. Haar voorstelling werd met enthousiasme ontvangen. Helaas kwam de corona crisis en resulteerde twee jaar lang hard werken in combinatie met die crisis in een burn-out.  Maar Femke zette door. Na haar herstel besloot ze om opnieuw aan een voorstelling en een album te willen werken. Op een bijzondere manier (het begon met een droom!) kwam producer Nico Outhuijse op haar pad en kreeg ze de kans om samen te werken met topmuzikanten zoals Hans Eijkenaar en Frank van Essen. 

Het komende seizoen werkt ze toe naar een theatervoorstelling en zal ze verschillende singles uitbrengen. Haar eerste single “Dans met mij” is geïnspireerd door wolven. Het gaat over het trotseren van de wildernis en dat we elkaar daarbij nodig hebben.

Quelle: Annerike van de Straat
Label: © Nook Producties

Post Top Ad

Responsive Ads Here