Michael Oomen - Zeg Me Maar - Sunflower Promotion

PROMO NEWS

Post Top Ad

Responsive Ads Here

Post Top Ad

Responsive Ads Here

19.10.24

Michael Oomen - Zeg Me Maar


Michael staat klaar om zijn nieuwe single Zeg Me Maar te presenteren. Het nummer, van oorsprong Italiaans, heeft een pakkende Nederlandse tekst gekregen van zijn goede vriend en tekstschrijver Harry Gerritsen. De productie lag in handen van Manfred Jongenelis, die het nummer een prachtig arrangement heeft meegegeven. De bijbehorende videoclip werd, zoals altijd, geproduceerd door Wescur/Future Films. Met optredens in Spanje en een solide samenwerking met zijn vaste producer Jordan (Lumineux Music), is Michael klaar om opnieuw indruk te maken in de muziekscene. Zijn nieuwe single heeft alles in zich om een hit te worden, en Michael blijft vastberaden om zijn fans te verrassen met zijn unieke stem en charismatische optredens.

Michael Oomen, de jongste van vijf kinderen, groeide op in een warm, muzikaal gezin. Al op jonge leeftijd stal hij de show op elk familiefeest, waar hij geen kans onbenut liet om zijn zangtalent te tonen. Zijn eerste echte stap richting het podium maakte hij op 14-jarige leeftijd, toen hij deelnam aan een talentenjacht in Theater De Slof in Beverwijk. Hoewel hij in eerste instantie vooral tijdens familiegelegenheden optrad, veranderde dat in maart 2001. Michael werd toen benaderd door D.F. Showproducties, een bureau dat gespecialiseerd is in het begeleiden van opkomende artiesten. In april van dat jaar gaf hij zijn eerste professionele optreden in Café Het Koetsiertje in Biddinghuizen, en vanaf dat moment begon zijn carrière echt te bloeien.

Michael’s carrière kreeg een stevige impuls met optredens in grote zalen, zoals de Stadsschouwburg Utrecht, waar hij in 2005 optrad naast Wolter Kroes en Jan Smit. Bij zijn 10-jarig jubileumconcert in 2011 stonden onder anderen Glennis Grace en Najib Amhali in zijn voorprogramma. Een hoogtepunt was zijn optreden op de bruiloft van Wesley Sneijder en Yolanthe Cabau in 2010, wat zelfs leidde tot een optreden voor de selectie van Real Madrid. In 2013 deed Michael mee aan het eerste seizoen van het populaire tv-programma Bloed, Zweet en Tranen. Als veelzijdig artiest beweegt Michael moeiteloos tussen verschillende genres, zoals danceclassics, evergreens en Nederlandstalige muziek. Hij staat bekend om zijn charme en professionaliteit tijdens zijn optredens, en zijn publiek waardeert hem enorm. Door heel Nederland zingt hij regelmatig in dinershows, waarbij hij zijn fans telkens weer weet te betoveren.

In 2010 bracht Michael zijn eerste album Laat Me uit bij Telstar Music. Daarna werkte hij samen met Double You Music, wat leidde tot verschillende succesvolle singles, waaronder Alleen Voor Jou, geschreven door Wesley Bronckhorst. Ook heeft hij samengewerkt met Frank van Kooijen aan diverse nummers. Na een periode van stemproblemen, waarin hij zijn gezondheid op de eerste plaats zette, is Michael nu volledig hersteld. De geboorte van zijn zoontje zorgde ervoor dat hij tijdelijk zijn focus verlegde naar zijn gezin, maar inmiddels is hij met nieuwe energie terug op het podium.

Quelle: Annerike van de Straat
Label: © Lumineux Music

Post Top Ad

Responsive Ads Here