Sophie - Gehaktbal 2024 - Sunflower Promotion

PROMO NEWS

Post Top Ad

Responsive Ads Here

Post Top Ad

Responsive Ads Here

20.10.24

Sophie - Gehaktbal 2024


Geïnspireerd door de Hollandse Gehaktbal, die bij iedereen wel eens op zijn of haar bord heeft gelegen, leek de Vega Versie Sophie wel toepasselijk in deze tijd, vandaar dit nummer. SOPHIE treedt al jaren in het circuit op als entertainster en vrolijkheid brengster. Sophie is een welbespraakte vriendelijke vrouw, die soms een beetje ondeugend is, maar nooit beledigend overkomt. 

Sophie spreekt veel talen, maar hier te lande heeft ze haar eigen taaltje ontwikkeld. Waar het vandaan komt ? Ze zou het niet weten. Het klinkt gewoon gezellig. Sophie is een wereldburger en voelt zich dus met iedereen op de wereld verbonden. Die verbinding ziet ze graag terug in een ontzettend lange feestpolonaise. Feesten verbindt en eten verbindt, daarom GEHAKTBAL ……. 

SOPHIE is ook enorm geïnteresseerd in hoe anderen hun gehaktbal klaarmaken…. SOPHIE’s Sterrenshow Al meerdere jaren verzorgt Sophie haar eigen shows, waarbij feest, humor en gezelligheid het format is. De mensen kunnen kiezen voor de standaard Sophie’s Sterrenshow, waarbij meerdere artiesten een gastoptreden verzorgen. Deze show is erg populair bij de ervaren gehaktballen eters. Lekker meezingen en inhaken. SOPHIE’s Feestset / Carnaval en andere feestlocaties Sophie start haar feestoptredens natuurlijk altijd met het nummer GEHAKTBAL. 

Een gepaste titel voor Sophie is De Koningin van de Polonaise SOPHIE Brengt vrolijk Nederlandstalig entertainment. De vele bekende hits uit het verleden worden door jong en oud meegezongen. De tekst van haar single, zing je zo mee…… GEHAKTBAL !!!!

Quelle: Artiesten Promotie

Post Top Ad

Responsive Ads Here