Promo News

Xcoop - KARMA


“Karma” is een Pop – Dance nummer gemixt voor de radio. Het is een beetje een knipoog naar de muziek van producer Peter Stinissen uit zijn beginjaren maar dan met huidige invloeden. Synthesizers alom dus én Peter heeft zich eens volledig laten gaan. Adelyna Wega verzorgde de lead zang maar wordt in dit nummer ondersteund door backing-vocal/voice-over Nathalie Vermeulen. 

Voor Nathalie een eerste kennismaking met de muziekwereld maar zeker niet de laatste. De tekst die door tekstschrijver Cedric Aertssen werd geschreven handelt over de reflex (een boemerang-effect) van alles wat we doen in ons leven. “Wie goed doet zal ooit goed ontvangen” en “wie slecht doet zal ooit slecht ontvangen”. Dat is blijkbaar een onbreekbare Wet in onze Kosmos die we algemeen “Karma” mogen noemen. 

Momenteel is Xcoop nog druk doende met het inblikken van de videoclip die uiteraard een beetje “magie en futurisme” zal openbaren. Net als de vorige 4 singles van Xcoop zal de plugging weer gebeuren door de vertrouwelijke Jeanette de Wit van Artiestenpromotie. Xcoop heeft ondertussen hiermee een goede band opgebouwd.

Quelle: Artiesten Promotie

Keine Kommentare