Edwin de Fuijk - Jij Bent Mijn Meisje - Sunflower Promotion

PROMO NEWS

Post Top Ad

Responsive Ads Here

Post Top Ad

Responsive Ads Here

4.10.24

Edwin de Fuijk - Jij Bent Mijn Meisje


Edwin de Fuijk, 36 jaar en trotse vader van twee dochters, heeft altijd een diepe band gehad met muziek. Voor hem is muziek niet alleen een bron van rust, maar ook een manier om troost te vinden en emoties te verwerken. Al jarenlang zingt Edwin graag thuis, maar na de aanmoediging van een collega-artiest besloot hij de stap te zetten en mee te doen aan een karaokeavond. Dit leidde tot een golf van positieve reacties.

Vanaf dat moment begon het balletje te rollen en werd Edwin uitgenodigd om op verschillende plekken voor publiek op te treden, met de steun van zijn lieve vriendin. Hij haalde enorm veel plezier uit deze optredens en genoot ervan om elk optreden tot een feest te maken, terwijl hij het publiek zag genieten van zijn zang.

Nu is Edwin klaar voor de volgende stap: een eigen nummer opnemen in de studio van Rood Muziek en uitbrengen met een bijpassende videoclip. “Jij bent mijn meisje,” oorspronkelijk van The New Four, is door Rood Muziek in een dansbare versie voor Edwin bewerkt, compleet met prachtig accordeonspel. Geniet van deze nieuwe versie: Edwin de Fuijk – Jij bent mijn meisje! Luisteren kan op Spotify en de clip zie je op youtube of TV Oranje!

Quelle: Showbizzinfo NL - Geert Hakze
Label: © Dutch Music Friends

Post Top Ad

Responsive Ads Here